Urina lui Cristi Neagoe hraneste noile staruri ale blogosferei

august 21, 2008 at 10:05 am Lasă un comentariu

Colaboratorul turnatorului Voiculescu, adica marele dusman al securistilor Badin, l-a descoperit pe Cristian Neagoe. Pentru ca Neagoe era la Institutul Cultural Roman, atunci face cultul lui Basescu, deci e numai bun de disecat la opera. De unde s-ar pricepe ca bea pisat. Prin interpretarea specific marlaneasca si mitocaneasca, se deduce lesne ca Badin nu e din cale afara de citit. De Henry Miller sau de Charles Bukowski, care au oripilat gospodinele Americii, dar care sunt simboluri ale culturii americane, clar ca nu a auzit. Ca altfel se zidea intr-o chilie la Manastirea Tanacu. Bine, nu conteaza nici ca amicul de Jihad, Victor Ciutacu, era foarte preocupat in trecut cu manifestari de natura sexula mult prea explicita. Care la fel de bine pot fi interpretate precum in cazul Neagoe.

OK, dar sa revenim la profitorii pisatului. S-a prins Badin ca are succes cu urina lui Neagoe mai ceva ca Diaconescu cu Elodia, atunci da-i si sapa prin weceuri. Avem deja un serial. Trafic in crestere. Cum nu mai facea fata singur, si-a luat si niscaiva ajutoare, pe post de Lazarus, dom’ Petrica si Ogica. Adica Lilick, Alandra si Raluca. Si da-i si analizeaza compozitia urinei, gradul de intersectare cu solul si in ce fel e stimulata si de catre cine. Evident, se ajunge la Basescu, cioaca batailor voiculesciene.

Devenite vedete peste noapte, personajele din odaia otevista a lui Badin nu se mai pot desprinde din dusul auriu al lui Neagoe. Care, iata, chiar contine ketamina.

Entry filed under: too stupid dogs. Tags: , , , , .

Ia priviti, bai, super-miscari! Bomba bombelor! Stim cine sunt partenerele din filmul cu Roxana Ungureanu!

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorii

Feeds