Bantuit de un monstru cu tzatze mari

iunie 24, 2008 at 7:11 am Lasă un comentariu

Doresti o vacanta departe de stresul si stupizii Bucurestiului. Care sunt sansele sa scapi, chiar daca incerci sa te pierzi si intr-o metropola ca Londra? Aproape nule.

Aeroportul Otopeni, in urma cu o luna. Cafeneaua unuia dintre terminale. Lume civilizata, asteptand rabdatoare semnalul imbarcarii. Cu o mare si galagioasa exceptie. Un grup de de vreo trei perechi, dintre care doi poponari, toti foarte incantati sa emita sunete onomatopeice menite sa le semnalizeze prezenta. In cadrul grupului de distingea un mostru hahaitor, cu tzatze pana la genunchi si batand suta de kile, de un sexy gretos in cizmulete, colanti si decolteu. Ochelari de soare de spart in figuri, moace obraznice si atitudini de cimpanzei scapati de la Bamboo. Poate nu au aceeasi cursa cu noi…

Bineinteles ca aveau. Concertul continua si pe avion. Regulile erau, desigur, numai pentru fraieri. Inclusiv interzisul fumatului. Personalul englez mai avea putin si ii debarca din aer. N-ar fi fost rau. Nici de aterizare nu te poti bucura, maimutele au diverse manifestari menite sa traga atentia englezilor ca o noua specie e pe cale sa-i invadeze. Ajungem la Londra si scapam. Speram…

Londra e spectaculoasa prin diversitate si cosmopolitism. Oamenii sunt foarte prietenosi si de un bun-simt neasteptat pentru o asemenea aglomerare urbana. Treaba pe la Harrods. Cascat gura, mici cumparaturi. Un zgomot iritant atrage atentia. Si neobisnuit de familiar. Un monstru hahaie din toate tzatzele alaturi de un poponar afectat. Nu se poate, nu mai scapam! Fugim spre afara, dam sa ne adpostim la metrou. Nici o sansa, eram urmariti!

Ca tot turistul imbecil, o frecam pe Piccadilly Circus, in drum spre carciumile din Soho. Frecatul se termina brusc, pentru ca de la o terasa de mari fitze si angajament se aud niste sunete specifice unei anumite specii cu tzatze in exces. E prea de tot!

Aseara se butona in plictis televizorul. Cand deodata soc, groaza si oroare! Un mostru spargea cu tzatzele ecranul. Actiunea era insotita de sunete care starneau amintiri traumatizante. Paranormal si paralelipiped! Sau mai degraba sfera. Sunt bantuit de Raluca Badulescu!

Auzi, bai tanti, pesedistul ala de tac’tu si-a terminat banii de ai ajuns sa zbori cu low-cost?

Reclame

Entry filed under: dEject. Tags: , .

Invingator PDL pe hi5 Ia priviti, bai, super-miscari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorii

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: