„Realitatea” trage vanturi cu ‘telectualul Gusa

aprilie 29, 2008 at 7:43 am Un comentariu

Candidatul „Ne-am saturat cat ne-ati furat”, Cozmin Gusa, tine sa-i sature si de cat i-a fraierit. Pe aia 1%. In sfanta si linistita zi de Paste, si-a programat la prietenul Vantu de la Realitatea o iesire menita sa impresioneze gospodinele votante. De le-au crapat „oualele” in mana vazand cat este de destept. In programul „Cartea bate filmul”, Gusa facea pe criticul literar, prezentand un volum de autor cu nume complicat si cu o intriga intortocheata. Dupa ce a livrat spectacole moca pensionarilor bucuresteni, vine acum in rol de saltimbanc cultural, mimand Dan C Mihailescu cu prompter in fata. Bai, Gusa, ia uite niste sugestii tari de a mai ocupa niste nise:

1. La „Sinteza Zilei”-Antena 3: „Domnule Gadea, domnule Ciutacu, maestre, eu sunt convins ca daca n-ar fi existat lucraturile malefice ale lui Basescu, domnul Voiculescu era acum candidatul cu cele mai mari sanse de a fi urmatorul presedinte”

2. La „Nevertebrate in mediul urban”-Discovery Chanel: „Datorita capacitatilor extraordinare de adaptare, molusca reuseste nu numai sa supravietuiasca, dar si sa evolueze, reusind sa paraziteze specii considerate superioare”

3. La „Dan Diaconescu Direct”-OTV: „Domnule Diaconescu, dupa cum vedeti, nu vad nimic prin acest fular. Dati-mi si sacoul dvs. si camasa domnului sa le leg peste, pentru a fi siguri. Deci, acum, pe cine credeti ca vad intrand in dormitor la Basescu? Pare a fi un cetatean blond… Cine sa fie? Stati putin, dar are decolteu!”

Hai, cu placere. 

Reclame

Entry filed under: politichix. Tags: , , , , , , .

Paula Selling: Manele in luna lui mai Nastase scrie carti cu poze

Un comentariu Add your own

  • 1. Dan Iancu  |  mai 6, 2008 la 11:12 am

    unlasuta unlasuta, da’ ce sponsor trebe sa fie ala sa-l vada pe el si pe madam sandru una doua pe sticla. ala ori e nebun ori ii place absurdul precum lui urmuz sa-l puna pe un tambalagiu sa-i cinte doua ceasuri numa: do si, do si, do si…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorii

Feeds


%d blogeri au apreciat asta: